fbpx

De logo's voor De Goede Kindercoach staan voor je klaar!

Je krijgt een flink pakket om te downloaden, maar geen zorgen. Hieronder leg ik je uit welk bestandstype je het best kan gebruiken voor welke toepassing:

SVG – dit is een bestandstype dat niet makkelijk te zien is op je laptop. Schrik dus niet als je de afbeelding niet goed kan bekijken.  Echter is dit type heel handig voor op je website en voor drukwerk. Het mooie van dit bestandstype is dat je logo er nooit pixelig uit komt te zien; zelfs niet als je het logo mega groot op een billboard drukt. Ook kan je je .svg uploaden naar Canva en vanuit daar kan je altijd de kleuren aanpassen 🙂 Superhandig!

PNG – Dit is de hoogste kwaliteit ‘foto’ die je kan krijgen. Ook is de achtergrond transparant; dit betekent dat het niet uitmaakt op welke achtergrond je de afbeelding gebruikt. Deze gebruik je bijvoorbeeld in je e-mail handtekening. 

Daarnaast krijg je toegang tot de brand guide in Canva *klik*! Even inloggen en je kan bij jouw logo’s en kleurenpalet (inclusief kleurcodes). Ik heb er ook nog wat stijlelementen aan toegevoegd die je kan gebruiken op je website en in je instagram posts! Cadeautje van mij 🎁.

Bij vragen weet je me te vinden. Mocht je het nog leuk vinden om je huisstijl helemaal door te voeren in je website / social media dan help ik je daar mega graag bij in 1 van mijn trajecten; of ik maak even een offerte voor je op maat. Belangrijkste is dat het bij jou past!