fbpx

Gun jezelf de branding die jou laat stralen.

Als je MERKt (haha) dat je branding niet meer helemaal aansluit bij jouw manier van ondernemen, en klaar bent met uren ploeteren in Canva zonder resultaat: dan is dit wat voor jou!
20210727-RVL_5550003_Reggy-van-Liempd-Fotografie_Design-met-Sophie
Hé ambitieuze ondernemer! Vraagje:

Hoe trots ben jij op je bedrijf?

Krijg jij een kriebel in je buik en een glimlach op je gezicht als jij je website opent? Spring je in het rond van enthousiasme als je je instagram feed bekijkt?

Is het antwoord nee of ‘hmm mwah’? Grote kans dat dit doorschemert in hoe je je bedrijf runt. Je deelt je website liever niet en laat -misschien ongemerkt- kansen liggen omdat je intern voelt dat jij niet de professionaliteit uitstraalt die je wenst. Je bent niet zo zichtbaar als je zou willen en dat heeft een negatieve impact op je gevoel, je omzet en je algehele groei.

 

Jij verdient het tegenovergestelde!

Want hoe tof zou het zijn als iedereen die met je in aanraking komt helemaal onder de indruk is van jou en je expertise? Dat is namelijk écht wat ik je gun. Dat je maar even je website hoeft te openen en meteen een megaboost in je zelfvertrouwen krijgt.

Bedenk je eens goed: wat zou het voor je betekenen als je bedrijf er gewoon rete-professioneel uitziet en de complimenten je om de oren vliegen? Dan ga je zelf toch ook meer stralen als je over je bedrijf vertelt? Hoe zou een verkoopgesprek er dan uitzien?

En nog beter: stel, je krijgt berichtjes binnen met de vraag ‘wie jouw branding heeft ontworpen’; hoe tof is het dat je dan kan antwoorden dat je alles zélf maakt?

Ik beloof je: het kan echt! Er zijn namelijk gewoon wat trucjes en handigheidjes die je moet weten om mooie dingen te ontwerpen. Het is niet moeilijk en mega leuk!

Level Up is wat voor jou als je jezelf herkent in 80% van deze statements:

Je bent al een tijdje (kennis)ondernemer maar merkt dat je logo, huisstijl en website niet genoeg met je meegroeien

Je ziet dat er mooie elementen in je huisstijl zitten, maar het voelt net niet goed

Je bent op zoek naar een duurzame manier om er professioneel uit te zien

Je bent zelf verantwoordelijk voor alle merk-uitingen zoals website, social media posts en flyers

Je bent geïnteresseerd om meer te leren over ontwerpen

Je durft je handen uit de mouwen te steken

Je wil dat klanten jouw merk gaan herkennen

Je houdt ervan om samen mooie dingen maken

Je straalt graag zelfvertrouwen uit

Je bent klaar met alles zelf doen

In Level Up begeleid ik je van A tot Z bij het opkrikken van je al bestaande merk

Samen zetten we de juiste basis neer..

Met de basis bedoel ik dat we je hele huisstijl onder de loep nemen. Passen de kleuren die je gebruikt bij jou? Passen ze bij ook elkaar? Ben je nog tevreden over je logo of heb je wellicht een nieuwe nodig. En welke lettertypes en stijlelementen staan aan de basis van jouw huisstijl? Je vertelt mij welke zaken jou blij maken en welke niet. Op basis daarvan maken we een actieplan om je huisstijl rete-mooi te maken. Jij gaat aan de hand van deze informatie aan de slag. Ik geef je feedback en design een aantal uren met je mee om het helemaal perfect te krijgen.

..& ik leer je mooie visuals maken

Een goed basis is fijn; maar nog belangrijker is dat jij weet hoe je mooie visuals maakt met jouw huisstijl. Hier ga je zelf aan de slag met het ontwerpen. Je kiest waar je aan wil werken (website, social media templates, [vul in waar jij behoefte aan hebt]) en ik coach je erin om je visuals steeds wat mooier te maken. In onze sessies deel jij je scherm en geef ik je live tips & tricks die je meteen kan toepassen!

 

Jij bent in de lead

Jij ontwerpt, ik adviseer en ontwerp mee waar nodig. Ik laat je bewust zelf in de lead omdat dit de snelste weg is naar het verbeteren van je design skills. Door te doen ga je het snelst vooruit. En je toegepaste skills kan je duurzaam inzetten in de toekomst.

GRATIS toegang tot de online 'Design met Sophie' academie

Je krijgt direct toegang tot de online academie. Hier vind je van A tot Z terug hoe je een merk opbouwt, hoe je je kleuren kiest en hoe je je website mooi ontwerpt. En het mooie is: zolang de academie bestaat, heb je toegang.

We werken echt SAMEN

Ik vind samenwerking erg belangrijk. Jij bent in de lead, maar ik ben wel lekker betrokken. Zo kan ik je ineens een mooi kleurenpalet doorsturen ter inspiratie of teken ik wat voor je en stuur het je door. Je mag me altijd appen wanneer je vastloopt.

Resultaten van pilotklanten (trots!)

Het traject

Ik vertel je stap voor stap wat je voor de volgende meeting oplevert, geef feedback en help je verder wanneer je vastzit. 

Merk analyse (2hr)

Samen nemen we je logo, huisstijl, website en social media onder de loep.

We identificeren welke elementen van je huisstijl je wil behouden en welke dingen je wil aanpassen. Vervolgens maken we een gedetailleerd actieplan op maat.

Jij kiest waar je aan gaat werken in dit traject. Dus wil je je website upgraden? Of juist mooie social media templates? Het gaat erom dat jij aan het einde van het traject blij wegloopt!

3 Design Coach meetings (45 min.)

Jij gaat met de initiële feedback aan de slag. Dit doe je niet alleen; bij elke stap die je gaat zetten is er een geschikte video in de Design met Sophie academie. Ik vertel je precies welke stappen je moet doorlopen om tot het gewenste resultaat te komen.

Tussendoor hebben we 3 design coach sessies waarin ik je help om je merk nog strakker of mooier neer te zetten. Ik geef je per sessie een opdracht mee die je kan uitvoeren voor de volgende sessie.

4 design uren

Ik begrijp dat je geen professioneel ontwerper bent. Daarom kan je mij 4 uur inzetten om voor je te werken.

Denk bijvoorbeeld aan het digitaal maken van je nieuw getekende logo, of een social media template voor je ontwerpen.

Afhankelijk van jou behoefte zetten we deze design uren zo goed mogelijk in.

Afsluiting

We evalueren en zetten de laatste puntjes op de i. We doen samen een dansje en kijken hoe geweldig mooi je website en social media eruit ziet. Als we dan uitgeput van het dansen neerstrijken proosten we op het mooie resultaat!

Aan het einde van het traject:

Kan jouw merk wel een boost gebruiken?

€750,-

Veelgestelde vragen

Je krijgt toegang zolang de academie bestaat 💪🏻. En het is wel mijn intentie om hier lang mee door te gaan. Ook komt er telkens nieuwe content bij die jij kan gebruiken.

Ja hoor! Het traject is eigenlijk ingericht voor ondernemers die al een basis hebben staan voor hun merk. Maar ook als je nog niks hebt kunnen we dit traject doorlopen. 

Mocht dit boven je budget zijn dan kan je overwegen om de DIY online training STERK MERK te volgen. Hier maak je je logo en huisstijl helemaal zelfstandig.

Dat bepalen we in overleg. De één is graag snel klaar, de ander doet er wat langer over. De gemiddelde doorlooptijd is zo’n 2-3 maanden zodat je voldoende tijd hebt om alle feedback te verwerken.

Dan ga ik graag met je in gesprek. Ik hoor het graag als je het gevoel hebt dat je er niet alles uit hebt kunnen halen. Ik vertrouw erop dat we altijd wel een oplossing kunnen vinden.

En feedback is altijd welkom natuurlijk. Want op die manier blijf ik mijn diensten verbeteren.