fbpx

De logo's voor B&B de oude melkfabriek staan voor je klaar!

Gefeliciteerd! De logo’s zijn af.

Je krijgt een flink pakket om te downloaden, maar geen zorgen. Hieronder leg ik je uit welk bestandstype je het best kan gebruiken voor welke toepassing:

SVG Рdit is een bestandstype dat niet makkelijk te zien is op je laptop. Schrik dus niet als je de afbeelding niet goed kan bekijken.  Echter is dit type heel handig voor op je website en voor drukwerk. Het mooie van dit bestandstype is dat je logo er nooit pixelig uit komt te zien; zelfs niet als je het logo mega groot op een billboard drukt.

PNG – Dit is de hoogste kwaliteit ‘foto’ die je kan krijgen. Deze gebruik je bijvoorbeeld in je e-mail handtekening. Ik heb een grote en een kleine map voor je gemaakt. Meestal werkt de grote versie het mooist (dan zie je geen pixels). Ik raad je dus aan om over het algemeen deze te gebruiken. Mocht deze er niet zo mooi uitzien, dan kan je nog proberen om de kleine versie te gebruiken.

JPG – Dit is een bestandstype dat in principe niet heel goed is van kwaliteit. Echter is het wel een type dat veel wordt gebruikt voor o.a. instagram. Daarom zou ik je aanraden om op social media dit bestandstype te gebruiken – om kwaliteitsverlies te voorkomen.