fbpx

STERK MERK

Met mijn hulp bouw je zelf je professionele merk

"Ik wil graag professIONALITEIT UITSTRALEN maar ik weet niet zo goed hoe."

"Ik heb geen zin om heel veel geld neer te leggen voor een dure ontwerper"

"Ik BEGIN NET MET ONDERNEMEN MAAR WEET NIET ZO GOED WAAR IK MOET STARTEN."

paint, brush, splash-5699263.jpg

Je droomt van een onderneming die jou vrijheid geeft.

Je agenda zit propvol en je merkt dat je geleefd wordt. Je weet zeker dat het anders kan. Geen 9 tot 5. Geen sleur. Daarom speel jij al een tijd met het idee om voor jezelf te gaan beginnen.

Je voelt dat je passie hebt voor wat je wil gaan doen. Alleen de hoe ontbreekt nog. Je hoofd stroomt over van de ideeën, maar de praktische uitvoering is soms nog lastig. Dit omdat je niet zo goed weet hoe je bepaalde zaken moet aanpakken. 

Ga je alles zelf doen, of huur je iemand in? Je hebt namelijk weinig tijd; maar wil ook niet teveel geld uitgeven aan de start van je business. Je blijft piekeren over deze dilemma’s en vind het moeilijk om hier een keuze in te maken.

Wat je het allerliefste zou willen is dat je automatisch klanten aantrekt. Dat je weinig moeite hoeft te doen om jouw ideale klant binnen te halen. En dat je vanuit een vrij gevoel je eigen tijd kan indelen en ook nog eens voldoende omzet hebt zodat je met een gerust hart kan gaan slapen.

Je staat aan de start van het ondernemen en droomt ervan om moeiteloos klanten aan te trekken

Je wil voorkomen dat jouw eerste klanten je zien als 'onervaren'

Je gelooft in je eigen creativiteit

Je bent op zoek naar een manier om er professioneel uit te zien

Je wil dat klanten jouw merk gaan herkennen

Je wil uitstralen dat jij een expert ben in jouw vakgebied

Ik geef je het duwtje dat je nodig hebt.

Ik geloof erin dat jij het beste weet wat jij als ondernemer wil uitstralen. En dat je -zeker als starter- zelf het fundament van jouw merk kan opbouwen. 

Er zijn tegenwoordig zoveel laagdrempelige manieren om dit te doen zónder enige ontwerpskills. Een logo en kleurenpalet heb je zo gemaakt. Je moet alleen weten waar je moet zoeken en hoe je de juiste beslissing maakt. En daar is naar mijn mening helemaal geen dure ontwerper voor nodig.

Bovendien zal jij degene zijn die je logo & kleuren continu gaat gebruiken voor het maken van nieuwe website pagina’s, presentaties en e-mails. Wel zo handig dus als je weet hoe je dat het beste kan doen. Ik geef je de tips en tricks die je hiervoor nodig hebt.

Met de online training STERK MERK zet je in korte tijd de basis neer voor jouw visuele identiteit. Zo gaan jouw klanten je écht serieus nemen.

Aan het einde van de training:

De ontwerpwereld is veranderd.

Met 14+ jaar ontwerp-ervaring weet ik precies hoe het ontwerp-proces in elkaar zit. 

In deze 14 jaar is er veel veranderd in de ontwerpwereld. Toen ik net begon moest je nog allerlei ingewikkelde technische programma’s kennen zoals Adobe Illustrator en Photoshop om iets moois te creëren. 

Tegenwoordig is dat helemaal niet meer nodig. Er zijn zoveel gratis online tools beschikbaar waarmee je in een handomdraai de mooiste designs maakt. Je moet alleen weten waar je ze moet vinden en hoe je de juiste beslissingen maakt.

Daar kan ik je bij helpen. Ik heb dit proces keer op keer doorlopen en ga je daarom behoeden voor veelgemaakte fouten. Samen komen we in actie!

De modules

1. Wat wil je uitstralen?

In deze module sta je stil bij jouw kernwaarden als ondernemer.

t.w.v. €197,-

2. Kleurenpalet samenstellen

Op basis van je gewenste uitstraling ga jij de kleuren kiezen die bij jou passen.

t.w.v. €147,-

3. Logo maken

Je logo maak je met een heel simpele tool met duizenden logo-templates.

t.w.v. €297,-

4. Lettertypes kiezen

Je kiest de lettertypes voor je titels, subtitels en body-tekst.

t.w.v. €127,-

5. Brand guide maken

Je vat je merk samen op 1 A4 zodat je deze kan gebruiken als leidraad in je ontwerpen.

t.w.v. €147,-

6. Logo & huisstijl gebruiken

Je kleuren en logo op de juiste manier inzetten in je communicatiemateriaal.

t.w.v. €297,-

BONUS: design skills

Tips & tricks om jouw visuele documenten er geweldig uit te laten zien.

t.w.v. €447,-

BONUS: ondernemersvalkuilen

Valkuilen die ik veel tegenkom op het gebied van ontwerpen.

t.w.v. €97,-

Actieprijs

Omdat ik zoveel mogelijk ondernemers wil helpen, heb ik besloten om de training voor een lage prijs aan te bieden. Dit zodat je als starter niet meteen flink hoeft te investeren en toch aan een professionele uitstraling kan werken.

€1656,-

€197,-

Je bespaart €1459,- door deze training aan te schaffen.

Zij gingen je voor

Ik had wel wat gedaan met Canva maar het lukte me maar niet om een mooi logo te maken. Ik verzoop in de vele technische opties.

De training STERK MERK sprak me aan omdat het laagdrempelig was. Ik hoefde niet teveel te investeren en ik kreeg er een sterk fundament voor mijn bedrijf voor terug. De training was zeer duidelijk, je wordt aan de hand genomen en start echt vanaf de basis.

Ik voel me nu zeker over de uitstraling van mijn bedrijf en ben meteen begonnen met een marktonderzoek bij mijn klanten. Ook weet ik hoe ik mijn gekozen logo en kleurenpalet kan gebruiken in mijn website en e-mails. Een erg fijne start van mijn ondernemerscarrière!
Debbie Hoff
Virtueel Assistent 
Toen ik startte met de training Sterk Merk was ik een beetje bekend met canva.

Ik vind het leuk om creatief bezig te zijn. Voor mijn binnenkort te openen praktijk had ik een logo nodig en mijn budget is beperkt.

Sophie's training is top! de uitleg is heel duidelijk, de videos zijn kort en krachtig, de opbouw is goed. Binnen korte tijd (1 dag als je wil, maar ik heb er wat meer tijd voor genomen) heb ik een krachtig, mooi, bij mijn praktijk passend logo ontworpen.

Ik ben er apetrots op!
Eefje Worms
Gezinscoach

Moeiteloos klanten aantrekken door je professionele uitstraling?

Volg de training STERK MERK voor slechts:

€1656,-

€197,-

Veelgestelde vragen

Je krijgt twee maanden toegang tot de online training. Dit om ervoor te zorgen dat je een stok achter de deur hebt en ook écht in de actiemodus komt 💪🏻.

Dat kan! Stuur me even een mailtje via sophie@designmetsophie.nl nadat je je bestelling hebt gedaan en laat me weten wanneer je graag wil dat je 2 maanden toegang ingaan.

Je krijgt toegang tot de online leeromgeving: de Design met Sophie academie. Hierin kan je de online training geheel op je eigen tempo volgen.

Ik denk dat je in totaal (het volgen van de video’s + ontwerptijd) ongeveer 10 uur bezig bent. Dit komt dus neer op 1-2 werkdagen of 3-4 avonden.

Dan krijg je je geld terug. Gaan mensen hier misbruik van maken? Een aantal waarschijnlijk wel. Maar ik vind het belangrijk dat je tevreden bent over de training en het resultaat.