fbpx

Laat mij jouw unieke merk creëren

Zodat jij kan laten zien wat jou onderscheidt van de rest

Herken jij jezelf in 80% van onderstaande statements?

Je bent starter en wil meteen goed beginnen óf je bent een ervaren ondernemer die toe is aan een volledige rebranding

Je hebt vertrouwen in je eigen expertise en wil die professionaliteit ook uitstralen

Je bent op zoek naar een duurzame manier om er professioneel uit te zien

Je wil je graag onderscheiden van je concullega's

Je wil een merk dat helemaal bij jóú past

Je bent op zoek naar een design expert die het werk voor jou uit handen neemt

Je wil dat klanten jouw merk gaan herkennen

Je straalt graag zelfvertrouwen uit

Je bent klaar met alles maar half doen

Ik creëer een merk dat volledig bij jou past en waar jij mega mega trots op bent!

20210727-RVL_5356001_Reggy-van-Liempd-Fotografie_Design-met-Sophie

Je krijgt:

investering

€800,-

Het traject

In ongeveer 3 maanden heb jij een kant-en-klaar merk dat hélemaal bij je past.

Intake (2hr)

De intake doe ik het liefst face-to-face. Ik leer jou en je bedrijf kennen. Hier bepalen we ook hoe we de rest van het traject indelen en wat de belangrijkste resultaten zijn voor jou.

Op basis van deze intake stel ik een pinterest board voor jou samen met inspiratie voor je merk.

3 iteraties (30 min.)

Aan de hand van de intake ga ik aan de slag met een eerste concept.

We hebben 3 feedback meetings (30 min.) om jouw ontwerp te finetunen. Tussendoor hebben we intensief contact zodat we zo snel mogelijk tot het gewenste resultaat komen.

2 Q&A's (30 min.)

Ik vind het belangrijk dat je na oplevering van het definitieve merk niet in een gat belandt.

Na oplevering zie ik je daarom graag nog 2x om de implementatie van je merk te bespreken. In deze sessies kan je alle vragen stellen die je hebt w.b. het gebruiken van je merk. Geen vraag is me te gek 😊

Afsluiting

We evalueren en zetten de laatste puntjes op de i. We doen samen een dansje en kijken hoe geweldig mooi je website en social media eruit ziet. Als we dan uitgeput van het dansen neerstrijken proosten we op het mooie resultaat!

Add-ons

Complete website
(+€1000,-)

Wil je ook je website in dezelfde stijl als je nieuwe merk? Voor deze meerprijs maak ik een website voor je met 5 basispagina's (home, diensten, gratis, contact, productpagina).

Flyer, menukaart of andere visual (€80,- per uur)

Wil je iets extra's toevoegen aan je huisstijl? Bijvoorbeeld een infographic, een brochure of menukaart? Ik help graag mee! Tegen een meerprijs van €80,- per uur ontwerp ik een visual speciaal voor jou.

Extra feedbackronde of Q&A (+€100,-)

Toch nog niet helemaal happy na 3 feedbackrondes? Het komt niet vaak voor maar mocht je toch nog iets willen aanpassen, dan kan dat tegen een meerprijs van €100,-.

Moeiteloos klanten aantrekken door je professionele uitstraling?

investering

€800,-

Veelgestelde vragen

Als je al een tijdje bezig bent (3+ jaar) en merkt dat je logo en huisstijl helemaal niet meer bij jouw niveau van ondernemen passen; dan is dit traject ideaal.

Ook heb je budget beschikbaar voor het inhuren van een design expert. Jij bent er klaar mee om het half te doen en bent toe aan een merk dat naadloos bij jou en je bedrijf past.

Zeker! Als je een super professionele start wil maken en daar budget voor over hebt, dan kan het uitbesteden van de design werkzaamheden je echt een vliegende start geven. Je komt vanaf dag 1 al mega professioneel over en hebt een merk waar je langdurig mee vooruit kunt.

Ik kan me alleen voorstellen dat je misschien eerst wil starten met alleen een logo. Als dat zo is kunnen we een kennismaking inplannen en maak ik een speciale offerte op maat voor jou.

Is deze investering toch iets teveel voor je? Kijk dan bij de DIY online training STERK MERK of naar het 1:1 Design Coaching traject. In deze trajecten help jij zelf mee met het ontwerpen waardoor ik minder uren nodig heb om je op weg te helpen. En dat scheelt geld :).

Dat bepalen we in overleg. Meestal zijn we ongeveer in 3 maanden klaar. Wil jij sneller klaar zijn of er wat langer over doen? Geen probleem, dat bepalen we samen.

Na 3 feedbackrondes komen we vaak écht een heel eind.

Mocht je nog niet tevreden zijn dan kan je ervoor kiezen om een extra correctieronde (meerprijs van €100,-) toe te voegen.

Daarna nog niet tevreden? Dan gaan we in gesprek. Ik vind het namelijk belangrijk dat we praten over elkaars verwachtingen en dit naar elkaar uitspreken. Wat mij betreft is er dan altijd een oplossing beschikbaar.